5 pasi catre perfectiune:

1) Începem cu o imagine de înaltă calitate

Echipa noastră de designeri revizuiește cu atenție fiecare imagine primita pentru o rezoluție de înaltă calitate. Rezoluția pe pânză este la fel de bună ca și calitatea imaginii. Dacă imaginea originală este teribilă, atunci tehnicile noastre de înaltă calitate nu pot rezolva nimic. Gândiți-vă la asta ca la vizionarea unei casete video pe televizorul 4K. Astfel va indrumam sa folositi doar poze imagini calitative.

2) Folosim numai "ingrediente" premium

Materialele noastre asigură că tabloul dumneavoastră va arăta la fel de bine în 10 ani, precum a fost în prima zi în care l-ati asezat pe perete.

Pânza: Folosim pânză din pvc-bumbac pentru a asigura avantajele atât ale poliesterului, cât și ale bumbacului. Ca rezultat, pânza noastră este capabilă să absoarbă și să păstreze culoarea ca o pânză de bumbac, dar oferă totuși finisajul ascuțit și vibrant al unei pânze din poliester. Acest lucru permite imprimării dvs. de pânză să reziste testului timpului și să arate în continuare ca în prima zi în care ați atârnat-o pe perete.

Cerneala: În timpul procesului de imprimare, cerneala noastră este la fel de importantă ca pânza pe care este imprimată. Folosim cerneală Roland de înaltă calitate, rezistentă la apă.

Cadrul: îmbinat manal. din lemn cat mai uscat pus la dispozitie de produatori de top.

3) Ne ocupam personal de tot
Imprimăm, întindem manual și asamblam toate piesele noastre la unitatea noastră
Atingerea personală: Acesta este singurul mod în care putem fi siguri că oferim cele mai înalte standarde de calitate și vom adăuga o notă personală marca Autostickere. Facem toate acestea pentru că suntem pasionați de artă și de relația clienților noștri cu produsul nostru.

4) Tratam și ambalajul cu stil

Ambalajul nostru garantează livrarea fără deteriorare a tablouului dvs.

5) Ne bucuram cu totii de opera de arta realizata cu succes.