Meniu
Coșul tău

Sticker Mercedes - No free Rides

Sticker Mercedes - No free Rides
Sticker Mercedes - No free Rides
Sticker Mercedes - No free Rides
Sticker Mercedes - No free Rides

Adaugă un review

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.
1★ 5★★★★★
Sticker Mercedes - No free Rides
8,99Lei

Opţiuni disponibile

Stickere Mercedes - No free Rides

De ce să alegi AutoStickere.ro ?
Pentru că suntem la dispoziția ta de peste 10 ani.
Designerii noștri iți pot crea cu ușurință cele mai diversificate modele de stickere sau etichete. Printăm cu cele mai bune cerneluri pe autocolante certificate nemțesti și americane. Oferim livrare rapidă și onorăm comenzi urgente. Retur gratuit indiferent de motiv. Încearcă și nu vei regreta.

Produse și servicii:
Oferim o gamă variată de produse și servicii, printre care se numără stickere auto și inscripționări auto, stickere de vitrină și promoționale, autocolante pentru sigilare, evenimente, ambalare și produse, inclusiv autocolante transparente și holografice. De asemenea, vă putem oferi etichete pentru produse și ambalaje, tablouri personalizate pe diverse suporturi precum canvas, sticlă sau licheni, și tricouri personalizate, toate pentru a vă satisface nevoile creative și promoționale.

Material:
Colaborăm cu brandurile de top precum Orafol, Oralite și 3M pentru a vă oferi autocolante de cea mai înaltă calitate. Folosim o varietate de cerneluri, inclusiv Latex, Ecosolvent, UV și Dye Pigment, toate cerneluri ce se remarcă prin durabilitate atât în medii interioare, cât și exterioare. Aceste cerneluri sunt caracterizate de rezistența lor de lungă durată în fața condițiilor meteorologice variate.
Materialul folosit este o combinație de PVC monomer și polimer. Acesta se caracterizează prin rezistența sa la rupere, având o valoare de 50N/25mm în direcția longitudinală (MD) și 48N/25mm în direcția transversală (TD). În condiții de căldură optimă, materialul poate atinge o elasticitate de până la 180%. Contracția sa este minimă, iar adezivul folosit este semipermanent și pe bază de apă. Adezivul are o greutate nominală de 18 g/m², iar aderența la sticlă, evaluată la 20 de minute, este de aproximativ 8N/25mm. Aderența percepută este într-un interval de la scăzută până la medie. Temperatura potrivită pentru aplicarea materialului este cuprinsă între +5°C și +50°C, iar după aplicare, acesta poate fi utilizat într-un interval extins, de la -30°C până la 110°C. În ceea ce privește siguranța, materialul se încadrează în clasa de rezistență la foc B, conform standardului BS EN 13501-1:2007. Grosimea materialului variază între 80 și 100 microni.
Verificare status livrare -  sameday.ro
Fiecare colet conține un cadou din partea noastră.

Autocolante MERCEDES - NO FREE RIDES oferite de autostickere.ro. Descoperă și alte stickere similare din categoria STICKERE MERCEDES.

IMPORTANT
Mărimea selectată reprezintă latura lungă a stickerului ales.   
Înainte de aplicare te rugăm să consulți rubrica INSTRUCȚIUNI
Dacă aveți nelămuriri, nu ezitați să ne contactați.

Cauți stickere auto ?

Te așteptăm cu: stickere auto personalizate, stickere auto capota, camuflaj auto, stickere mărci auto, abtibilduri I was just Braping, decaluri I was just Braping, stikere I was just Braping, Kituri stickere auto, stickere vânătoare, stickere de vânzare, stickere moto, stickere pescuit, colante auto, stickere auto laterale, stickere texte personalizate, stickere pentru parbriz, parasolare auto, stickere geam, stickere Tom si Jerry, stickere la comandă, tablouri canvas, brelocuri, tricouri personalizate și multe, multe altele.

AutoStickere - Stickere Auto Personalizate  cu drag, AutoStickere 

Iti multumim pentru interesul tau in produsul Mercedes - No free Rides

Livram prin firma de curierat Sameday Courier

Pentru asigurarea unui serviciu de calitate am optat pentru livrarea exclusiv prin curier rapid.  La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii pe AWB (formularul de receptie specific companiei de curierat) sau se intocmeste un proces-verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Termenul de livrare

In cazul in care produsele comandate se afla pe stoc, termenul standard de livrare este de 2-3 zile lucratoare. Acest termen este valabil pentru zilele lucratoare, din momentul confirmarii telefonice a comenzii dvs.  

Costul livrarii

  • Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 49 lei.
  • Taxa de livrare este de 12.99 lei pentru comenzile cu valoare mai mica de 50 lei.
  • Termenul de livrare este de 2-3 zile lucratoare.

Informații Plată

PLĂȚILE ONLINE CU CARDUL SE REALIZEAZĂ PRIN INTERMEDIUL PLATFORMEI eBTpay (Banca Transilvania)

  • Dacă ați ales metoda de plată  “Online prin card bancar ” veți fi redirecționați către pagina operatorului de plăți Banca Transilvania unde va trebui să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. 
  • Banca Transilvania un sistem de gestiune a plăților electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard.
  • Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de Banca Transilvania utilizează soluţii antifraudă avansate care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. Banca Transilvaina vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).
  • Plățile cu carduri de credit/debit emise oriunde în lume sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 
  • “3-D Secure” asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.


PENTRU PLĂȚILE PRIN CARD BANCAR NU ESTE PERCEPUT NICI UN COMISION!