Meniu
Coșul tău

Termeni si conditii

AutoStickere– este denumirea comerciala a S.C. TRM POLIPRINT SRL, persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Cluj Napoca , avand numar de ordine in Registrul Comertului J12/622/2021 , cod unic de inregistrare fiscala 43700148.


Suport clienti 08:30 - 17:30 Luni-Vineri

contact@autostickere.ro

SC TRM POLIPRINT SRL a creat acest site exclusiv în scopul servirii clienților săi. 

Site-ul autostickere.ro este simplu și ușor de utilizat, fiind conceput pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui utilizator.
Pentru a obține cele mai bune servicii, este important pentru dvs., clientul nostru, să înțelegeți că trebuie să ne furnizați informații
specifice privind manipularea comenzii dvs. și care sunt protejate de noi, respectând regulile privind protecția datelor personale .

Informațiile furnizate în mod voluntar de către utilizatorii site-ului menționat sunt utilizate de autostickere.ro, astfel încât utilizatorii
săi să poată avea contact direct și eficient cu magazinul, să le ofere răspunsuri la anumite întrebări care solicită și în cele din urmă să
fie executate si livrate.

Informațiile colectate de autostickere.ro prin intermediul site-ului sunt concepute pentru a măsura numărul de trafic, pentru a defini
cerințele clienților pentru mai multe produse și pentru a facilita implicarea companiei. 

Acces la informatii.

Fiecare cerere de comandă necesită colectarea de informații personale, livrare sau rezervare a unei comenzi. Orice document care certifică și
declară identitatea clientului rămâne strict confidențial și este controlat numai de departamentul responsabil al companiei.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm ?

În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel:

Când vă creați un cont autostickere.ro, ne transmiteți: adresa de e-mail, numele și prenumele;  În cadrul paginii dvs. personale (Contul meu) din platforma autostickere.ro aveți posibilitatea să adăugați informații suplimentare, precum:  număr telefon mobil, număr telefon fix, data nașterii, adrese de livrare etc.;
Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon etc.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal ?

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma autostickere.ro. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal ?

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari: 

  • furnizorilor de servicii de plată/bancare: Banca Transilvania.
  • furnizorilor de servicii de curierat: Sameday.
Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal ?

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei. Transmiterea datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație si le stocam pe servere securizate, asigurând in acelasi timp redundanța datelor.

Pentru efectuarea plăţilor folosim serviciile procesatorului de plăţi Banca Transilvania. Orice informaţii cu privire la plăţi sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.3.
În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveți ?

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. De asemenea, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal pe adresa de email: contact@autostickere.ro, din contul dvs. sau din panoul GDPR.

Prezentarea datelor dvs. personale reprezinta acceptul pentru folosirea acestora de către angajații companiei in scopurile prezentate mai sus.